вівторок, 17 квітня 2018 р.



День дошкільника «Для вас, малюки, цікаві книжки!» 
в центральній дитячій бібліотеці

Бібліотека не змогла б бути успішною без співпраці із дошкільними та позашкільними закладами. Знання та вміння, набуті в дитинстві - це коріння. Чим воно міцніше, тим впевненіше дитина почувається у житті.
17 квітня  в Центральній дитячій бібліотеці відбувся День дошкільника, на який завітали вихованці старшої групи «Барвінок» ДНЗ №5 «Віночок».
Малюкам була організована екскурсія та знайомство з бібліотекою. Цікаво відбулась мандрівка на уявному кораблі до острова Дитинства, під час якої на дітей чекали пригоди – зупинки на мальовничих островах та різні перешкоди – загадки про іграшки та шкільні предмети, казкові загадки; діти складали вірш про дружбу, уявивши себе маленькими поетами; розв’язували свої перші математичні задачки; приймали участь у конкурсах «Буквар», «Як добре ти знаєш мультфільми» та «Виклади п'ятірку з стрічки», під час яких бібліотекарі перевірили, як діти виховані і чи готові йти до школи. Отримавши солодкі подаруночки, діти повернулися до рідного садочка.
У своїй діяльності бібліотекарі приділяють значну увагу тому, щоб у батьків утвердився погляд на дитячу бібліотеку, як на серйозну школу раннього розвитку дитини, адже саме у такому віці вона спроможна засвоїти стільки ж інформації, скільки згодом – за все подальше життя. Проводячи таку роботу з дітьми від 2 до 6 років, ми прагнемо, щоб кожний прихід дитини разом з батьками до бібліотеки був справжнім святом зустрічі з Книгою.
Наталія Оленська,
бібліотекар 1 категорії

ЦДБ ім. Олени Пчілки






Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки