вівторок, 28 серпня 2018 р.

Літні читання на ігровому майданчику


«Майстерня дружби та позитивного настрою» в центральній дитячій
бібліотеці
Літо у розпалі, можна робити стільки цікавих і веселих речей! Бібліотекарі центральної дитячої бібліотеки все роблять для того, щоб діткам було комфортно і цікаво спілкуватися, проводити вільний час, тому що до бібліотеки приходять діти не тільки ті, що живуть у нашому місті, а й приїжджають з інших міст до своїх бабусь.
11 серпня гарній погоді, теплому сонечку разом із працівниками раділи користувачі бібліотеки на ігровому майданчику ОСББ «Перспектива» на літніх забавах «Майстерня дружби та позитивного настрою».
Діти з задоволенням взяли участь у інтелектуальних іграх та конкурсах, грали у цікаві рухливі ігри. Учасники  змагалися у спритності та кмітливості, із задоволенням розгадували загадки, взяли участь у експромт-виставі «У тридев'ятому царстві», перемістилися з суші до морських просторів і зробили панораму «Підводне царство». Родзинкою свята став виступ учениці Рівненської української гімназії, танцюристки східних танців клубу «Орхідея», дипломанта і переможниці конкурсів «Захаріт», «Рай Султанай» та ін. Савюк Анастасії, яка вразила присутніх своїм запальним танцем.
Веселі ігри,  цікаві вікторини та конкурси – все це надало бадьорості та гарного настрою дітям. Одним словом - відпочили!!!
Долучаючись під час канікул до участі у заходах, які пропонують їм бібліотекарі, діти отримують позитивні емоції від зустрічей з літературними героями, вчаться спілкуванню, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності.
Книгозбірні міста запрошують усіх, хто бажає, аби його дозвілля було цікавим, змістовним і корисним.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки