пʼятницю, 4 березня 2016 р.

Лесезнавчий тиждень "Дзвенить рідним краєм Лесине слово"

Лесезнавчий  тиждень
"Дзвенить рідним краєм Лесине слово"
( 23.02-27.02). 

       До 145 річниці з дня народження нашої славетної землячки, поетеси та яскравої особистості Лесі Українки, колектив  та читачі нашої бібліотеки прийняли активну участь в Лесезнавчому тижні "Дзвенить рідним краєм Лесине слово"  ( 23.02-27.02).  Цікаво, змістовно, насичено відбулися заходи не тільки в стінах бібліотеки. Читачі прийняли участь  у загальноміських заходах, а працівники бібліотеки завітали до  найменших читачів  в дитячі садочки.
     2016 рік проголошено роком Лесі Українки  у м. Новограді-Волинському. В читальних залах молодшого та старшого відділів оформлені розгорнуті книжкові виставки «Твоя зоря цвіте над рідним краєм» та "Зорій до віку поміж нас".


 



-         Традиційно, на протязі багатьох років, наша бібліотека співпрацює з дошкільними навчальними закладами. В рамках тижня бібліотекарем ОЛЕНСЬКОЮ Н.В. була проведена літературна година з маленькими читачами «Гармонія волинських муз у Лесинім таланті» (ДНЗ №1 «Джерельце»).

      19 лютого працівники міської централізованої бібліотечної системи запросили учнів шкіл міста у малий зал Палацу культури ім. Лесі Українки на усний журнал "Поетеса зламу століть", присвячений 145-річниці від дня народження Лесі Українки, де прийняли участь і читачі нашої бібліотеки.
   






-        

                     Цікаво, пізнавально проведені  «Лесині читання» 
    з вихованцями ДНЗ № 6 «Дзвіночок». Читали вірші, спробували грати на сопілці, відповідали на запитання вікторини  і найкращі  учасники отримали в подарунок дитячі книжечки! Ця екскурсія  до бібліотеки маленьким читачам запам"ятається надовго.










Отже, Лесезнавчий тиждень минув... Але зацікавленість  творчістю Лесі Українки не згасне ніколи.
       І завдання бібліотеки - підтримувати цей інтерес дітей та молоді постійно.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки