суботу, 21 січня 2017 р.

до 100- річчя української революції 1917-1921 років

"Віхи нашої історії"


  Під такою об'єднуючою назвою пройшла інформина  у відділі обслуговування  учнів 5-9 класів дитячої бібліотеки.  З нагоди 100-річчя української революції 1917-1921 років  працівниками бібліотеки була запропонована інформація "Моя соборна, суверенна..."( до 22 січня - Дня Соборності України) та віртуальна презентація музею "Подвиг героїв Крут - з нами"(29 січня -День пам'яті героїв Крут). 
     Підлітки  ознайомилися з трагічними і водночас героїчними сторінками історії нашої країни, переглянули представлену літературу відповідної тематики та змогли провести віртуальну мандрівку Меморіальним комплексом "Пам'яті героїв Крут", що розташований в Чернігівській області і є філією Національного військово-історичного музею України. Під час спілкування говорили про те, чи могла би бути Україна іншою державою, як би події 1917-1921 років пішли іншим шляхом, чим схожі молоді люди - герої Крут  та хлопці, що віддають сьогодні життя за незалежність України.
   Маємо надію, що інформація, запропонована нашим читачам, знайде відгук у серцях молоді .



Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки