пʼятницю, 5 травня 2017 р.

презентація періодичних видань


                                                           
Презентація періодичних видань
«Те, що тобі цікаво»
Картинки по запросу журнал яблунькаА що цікаво маленьким читачам? Що їм потрібно, щоб рости розумними, веселими, завзятими до праці? Невже тільки книги? Насправді, у бібліотеках, крім книжкового фонду, є фонд періодичних видань. Чому вони періодичні? А тому, що виходять друком регулярно, через певні визначені проміжки часу. Це - газети й журнали. Ми не можемо уявити свого життя без них. Адже, вони несуть  багато «свіжої» інформації та найрізноманітніших новин: міжнародні, політичні, спортивні; про різні новобудови, географічні відкриття і багато інших. Разом із газетами і журналами до нас приходять незвичайні люди: поети, композитори, вчені, винахідники, мандрівники, політичні діячі та ін. З ними не сумно, адже в кожному журнальчику завжди є ребус або загадка, головоломка або кросворд.
Тепло зустріли 5 травня  працівники Центральної дитячої бібліотеки маленьких вихованців 2 класу Новоград-Волинської школи-інтернату. Для них було підготовлено  бесіду про «місто, якого немає на карті», відео «Найвідоміші бібліотеки світу», «Незвичайні книги», «Пам’ятники літературним героям», «Пам’ятники книгам». Дізналися наші гості про правила поводження в бібліотеці, повторили правила поводження з книгою, а також ознайомилися з періодичними виданнями для дітей молодшого шкільного віку, які виписує бібліотека – журналами «Жасмин», «Яблунька», «Ангелятко», «Зайка», «Барвінок» та газетами «Колосочок», «Зайчик».                                                 Захопливо та активно діти брали участь у вікторинах та відгадуванні загадок.
Ми сподіваємось, що наша зустріч була для діток цікавою,  корисною та приємною «на смак», адже кожна дитина з бібліотеки вийшла зі смачною «бібліотечною» цукеркою!
                                                                            




           


Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки