середу, 19 липня 2017 р.

Турнір уважних читачів

  Турнір уважних читачів

"Читання без обмежень"


     В один з вихідних літніх днів, дитячий майданчик ОСББ «Перспектива», зібрав читачів центральної дитячої бібліотеки та дітей з сусідніх будинків на турнір уважних читачів «Читання без обмежень». Чисте повітря, тепле сонечко, гарна компанія зібрала читачів, які люблять книгу, читання, гарно і з користю відпочити, одним словом, люблять бібліотеку. Було чимало конкурсів (міміки, на кращого знавця казок), бліц – турніри, ігри: «Закінчи прислів’я», «Чарівний кошик», «Найкращий знавець казок», діти разом зі своїми батьками, бабусями відгадували загадки.
        Несподіванкою став виступ читачки ЦДБ, яка проживає у м. Рівне – Савюк Насті. Професійно займаючись східними танцями, Настя продемонструвала один з танців, так званого, вуличного стилю. Звягельчанка  Пашківська Оля, що також відвідує гурток східного танцю, у відповідь продемонструвала своє танцювальне мистецтво. Отже, ми стали учасниками танцювального «батлу».  
     В рік 760-річчя з дня народження нашого міста, було запропоновано літературний конкурс на знання письменників, поетів Звягельщини,  Житомирщини та їх творів. Присутні з цікавістю слухали  і були приємно вражені інформацією про творчість авторів, а також книгами, які представили бібліотекарі. Вони показали свої знання і враз розібрали виставлені на виставці книги.
     Діти мали можливість продемонструвати свої художні здібності, і відкрили для себе нову техніку малювання, адже їм було запропоновано взяти участь у конкурсі малюнку на землі.
      Захід, запланований на годину часу, продовжувався дві години. Діти не хотіли розходитися по своїх домівках, маючи змогу показати всі свої таланти поетів, танцюристів, співаків, гімнастів – дітей, які мають активну життєво позицію, люблять книгу і навіть на канікулах вміють відпочивати і вчитися.












   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки