пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

День бібліографії

«Перша буква, перше слово…
Все до школи вже готово!»
 
 05.09.2017

З нагоди Дня знань у нашій бібліотеці провели День бібліографії. Діти познайомились з  виставкою-рекомендацією «З новою книгою – у новий  навчальний  рік» , де були представлені видання з  серій «Світ навколо нас», «Веселка», «Дивограй», «Промінець» та «Розвивайко».  
Під час інформаційно-пізнавальної бесіди «Дарує школа нам щодня багатий скарб – освіту і знання»  діти  дізнались,  коли і як виникла школа та які її основні завдання.
На базі Інтернет-центру  для любителів помандрувати  провели заняття-мандрівку «Ерудит», та найвеселіше пройшла інтелектуальна гра «Найрозумніший», в якій брали  участь дві команди – «Розумники» та «Дослідники». Діти  мали можливість показали свої знання в таких категоріях, як «Здоров'я», «Кулінарія», «Математика», «Історія та держава», «Тварини», «Музика» та ін. Перемогу з невеликим відривом здобула команда «Дослідники». Також були відзначені найерудованіші  учасники: в старшій ланці Рожко Дмитро, учень 4-б кл. ЗОШ №2; в молодшій – Захарчук Влада, учениця 1-б класу ЗОШ №3.
     Дорогі наші школярики!!!  Приходьте до бібліотеки, ми чекаємо на Вас! Ми завжди допоможемо вам підготуватися до уроків, виконати домашні завдання, запропонуємо матеріали до рефератів та контрольних робіт. А ще в бібліотеці можна  по-справжньому  відпочити після напруженого шкільного дня,  отримати задоволення  від спілкування з книгою і однолітками.

      Наталія Оленська,
бібліотекар І категорії






Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки