середу, 15 листопада 2017 р.

Виховна година

 «Навчи своє серце добру!»

         14 листопада в центральній дитячій бібліотеці ім. Олени Пчілки зібралися читачі та гості на цікаву розмову, темою якої став День толерантності.
       «Навчи своє серце добру!» – лунали слова з вуст священика о. Петра Зінчука. Він наголосив на тому, що Господь створив всіх людей різними, не схожими один на одного. І тому потрібно поважати, толерантно сприймати іншу людину зі всіма її достоїнствами та недоліками, адже, терпимість до думок, поведінки та поглядів інших в сьогоднішніх  життєвих умовах необхідна.
         Котова Олена Миколаївна – заступник директора-начальник відділу соціальної роботи Центру соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді –  запропонувала присутнім цікаве завдання-вправу, яке визначило, що всі ми різні, відрізняємося своєю індивідуальністю та повинні відноситися з терпимістю один до одного.

        Студентка факультету психології РДГУ Котюк Олена зауважила, що ми ще не знаємо всіх людських можливостей, але повинні з добротою, любов’ю, терпінням сприймати всі, не завжди приємні нам, якості інших. Її підтримала і бабуся читачки ЦДБ Михальчук Олена Дмитрівна, яка розповіла цікаві факти сучасного шкільного життя дітей.

       Веселою та приємною стала вправа-гра «Комплімент», під час якої кожен передавав сусіду м’ячик та говорив компліменти; було запропоновано міні-опитування «Що таке толерантність у дусі українців?»; продемонстровано мультфільм «День і Ніч»; проведено огляд-ревю «Книги, що спонукають робити добро».

        Дякуємо всім за гарну бесіду та з користю проведений час.
       До нових зустрічей у стінах бібліотеки!
                                                                              


Людмила Писаренко,
завідуюча ЦДБ ім. Олени Пчілки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки