середу, 22 листопада 2017 р.

ЗВІТ ПЕРЕД ГРОМАДОЮ
центральної дитячої бібліотеки ім. Олени Пчілки  
«Там, де процвітає бібліотека, там мир і благодать»


        21 листопада, в День Свободи та Гідності та в день великого церковного святаАрхистратига Божого Михаїла та Небесних Сил безплотних, центральна дитяча бібліотека ім. Олени Пчілки звітувала перед громадою міста за 2017 рік.
          «Там, де процвітає бібліотека, там мир і благодать» – під такою назвою відбувся звіт. Процвітати ж наша бібліотека  може тільки тоді, коли в державі буде мир і спокій, коли кордони будуть захищені, коли кожен буде жити по заповідям Божим і отримувати радість та благодать, а майбутнє наших дітей буде захищене перш за все нами – дорослими.

      Працівники ЦДБ протягом року намагалися свою  роботу виконувати сумлінно, йдучи в ногу з часом і вимогами до роботи, спираючись на закони, постанови, рішення на державному та місцевому рівнях. Працювали для дітей і заради дітей, допомагали батькам, вчителям, вихователям у вихованні гідних громадян держави, намагалися прищеплювали людські якості та чесноти – добро, любов, милосердя, слухняність.

      Під час звіту були вручені подяки учасникам Всеукраїнського дитячого конкурсу «Творчі канікули»: Корнійчук Тетяні (НВК «Гімназія ім. Лесі Українки», 11 клас), Осипенко Діані (ЗОШ №5, 8 клас), Гльозі Марії (ЗОШ №7, 6 кл.).

    Діана Осипенко здивувала присутніх сюрпризом – своїм новим оповіданням «Дух Різдва». Гості захоплено прослухали про пригоду маленької дівчинки, яка повірила в диво свята Різдва. З цікавою міні-виставою казки «Ріпка на новий лад» виступили активні читачі бібліотеки.

    Захід завершився щирими побажаннями від працівників:
    У день сьогоднішній щирі привітання
Бібліотека шле до свого гостя і до читача,
Хай збудуться всі ваші побажання,
А в серці розквітає лиш весна.
Кохання, ніжності навчить Вас кожна книга,
В серцях холодних хай розтане крига.
Бібліотека шле до читача
Надію, віру в краще майбуття.
           Людмила Писаренко,

завідуюча ЦДБ ім. Олени Пчілки
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки