четвер, 29 березня 2018 р.


Посвята в читачі «Перший крок у світ книжок»
     Центральна дитяча бібліотека 27 та  29 березня відкрила двері розумним, добрим і вірним друзям – учням 1-А та 1-Б класу ЗОШ №5, які завітали на одну із найважливіших подій у їхньому житті – урочистий день «Посвяти у читачі».
Першокласники відмінно виконали завдання Королеви книги – відгадували казкові загадки; читали  вірші про книгу; переглядали відео «Як з´явилися перші бібліотеки», «Впізнай казку»; показали себе гарними акторами, втілюючись у казкового героя, та гарними знавцями казок у бліц-турнірі; повторювали правила поводження з книгою. По завершенні дійства, діти промовили урочисту обіцянку дотримуватися правил користування та поводження в бібліотеці  і, як нагороду за добрі знання, отримали «Посвідчення читача» та гарний настрій. З великим інтересом діти ознайомилися з книжковою виставкою «Весь світ – в дитячій книзі».
Посвята в читачі учнів 1-А та 1-Б класу пройшли дуже урочисто. Дружна читацька родина поповнилась новими поціновувачами книг – першокласниками. Прикрашений зал, урочиста обіцянка, святковий настрій надовго запам’ятаються дітворі. Бажаємо нашим маленьким читачам приємної зустрічі з мудрими книгами.
Наталія Оленська, 
бібліотекар І категорії ЦДБ
ім. Олени Пчілки












Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки