пʼятницю, 18 травня 2018 р.

"Натхнення"


   Сімейне свято в центральній дитячій бібліотеці ім. Олени Пчілки

          15 травня, в Міжнародний День сім'ї, центральна дитяча бібліотека ім. Олени Пчілки провела родине свято «Традиції нашої сім’ї» (чергове засідання літературного об’єднання за інтересами «Натхнення»). Приміщення читальної зали прикрашала виставка-експозиція «А на тих рушниках, земля рідна моя!», створена з виробів, виготовлених руками працівниками та користувачами бібліотеки.
Виступи дітей вражали та захоплювали своєю щирістю, гумором та емоційністю. Гості свята Михальчук Олена Дмитрівна та Вазилюк Галина Сергіївна розповіли про свої реліквії та традиції в родинах,  які передаються з покоління в покоління. 
     


13 травня в Україні святкувався День матері, отже для присутніх мам був зроблений приємний сюрприз-презентація «Мати з дитиною на руках» та вражаючий виступ неодноразової переможниці Всеукраїнських музичних конкурсів «Весняні барви», «Феєрія зірок» та Міжнародних «Балтійська хвиля», «Квітуча Україна» (перші місця), юної талановитої скрипальки, учениці 9 класу ЗОШ №10 – Назаренко Ксенії.  













     
Всі присутні отримали вітальні листівки, гарний настрій та задоволення від проведеного свята, сповненого родинним затишком і дружнім теплом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки