середу, 22 січня 2020 р.


Веселий «розгардіяш» разом з
Вячеславом Купрієнком у дитячій бібліотеці
21 січня в центральній дитячій бібліотеці ім. Олени Пчілки відбулася презентація дитячої книги «МИШАСЬКО І РОЗГАРДІЯШ» Вячеслава Купрієнка поета-пісняра, волонтера, учасника бойових дій в Афганістані, кавалера двох орденів Червоної зірки, знавця китайської мови і просто чудової людини.
Книга «МИШАСЬКО І РОЗГАРДІЯШ» - це щира розповідь про маленького мрійника на ім'я Мишасько, який найбільше у світі полюбляє мріяти і, що довше мишеня мріє, тим більше воно електризується. А потім він вирушає у пошуках пригод та знайомиться з цікавими і незабутніми персонажами.
Під час презентації книги кожен бажаючий зміг побути в ролі Мишаська-мрійника, можна було пустувати, верещати, гавкати, плескати в долоні, стукотіти ногами, слухати пісні у виконанні автора та підспівувати йому, спричинивши неабиякий розгардіяш, як і в книзі. І дорослі, і діти отримали позитивний настрій та прекрасну можливість придбати книги з автографом автора.
А всіх, хто бажає поринути у захоплюючий світ пригод Мишаська та навчитися мріяти, запрошуємо до центральної дитячої бібліотеки ім. Олени Пчілки, де ви зможете взяти і прочитати цю веселу книгу.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!

  29 вересня о 14.00 запрошуємо звягелян та гостей міста на урочистості з нагоди 70-річчя #Дитячий_бібліопростір_ім_Олени_Пчілки